Alan Wake 2 v lednu obdrží New Game+
i Zdroj: Remedy Entertainment
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 v lednu obdrží New Game+

Alan Wake 2 v lednu obdrží New Game+

David Bernard

David Bernard

2. 12. 2023 16:00 4

Nedávno vydaný thriller Alan Wake 2 brzy rozšíří nový herní mód New Game+. Informovali o tom samotní tvůrci ze studia Remedy Entertainment.

Reklama

  • Alan Wake 2 nabídne New Game+
  • K vydání by mělo dojít během ledna 2024

Hororově laděné pokračování hry Alan Wake brzy obdrží nový herní mód New Game+, díky kterému se budete moci pustit do opětovného vyšetřování mrazivých záhad. O plánech informovalo samotné studio Remedy Entertainment, a to v příspěvku na sociální síti X (dříve Twitter). 

Příspěvek mimo doprovodný obrázek, který New Game+ potvrzuje, uvádí také časové rozmezí, během kterého nový mód dorazí. Přesné datum není známo, tvůrci pouze zmiňují příští měsíc, tedy leden 2024.

Recenze Alan Wake 2, který se snaží být víc než jen hororem a videohrou
i Zdroj: Remedy Entertainment

Recenze Alan Wake 2, který se snaží být víc než jen hororem a videohrou

4. 11. 2023 12:00
7

Finské vývojářské studio Remedy se úspěšně specializuje na působivou výpravu, zábavnou akci a stylové vypravěčství. Ve své…

Žádné další detaily nebyly oznámeny a není jasné, jak přesně bude v Alan Wake 2 mód New Game+ fungovat, ale z dřívějších informací víme, že by mělo být možné využít všechny odemčené zbraně a upgrady a pustit se to hry v nové obtížnosti s názvem Nightmare. Předpokládá se, že bude mód k dispozici po prvním dohrání samotného titulu. Alan Wake 2 je k dispozici na PC, Playstation 5 a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama