Akční survival Forever Skies se odehrává na Zemi zpustošené ekologickou katastrofou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční survival Forever Skies se odehrává na Zemi zpustošené ekologickou katastrofou

Akční survival Forever Skies se odehrává na Zemi zpustošené ekologickou katastrofou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 1. 2022 10:41

Polské studio Far From Home se rozhodlo, že nastal ten správný čas k odhalení jejich prvotiny. V prvních záběrech se nám představuje survival Forever Skies, který se opírá o nejhorší možný scénář pro život na této planetě.

Reklama

  • Studio Far From Home představilo svou prvotinu Forever Skies
  • K dispozici je první trailer
  • Během letošního roku bude spuštěn předběžný přístup

Hráči se chopí role průzkumníka, jenž se po ekologické katastrofě vrací na zbídačenou planetu zahalenou do toxického prachu. Zde už nejsou vhodné podmínky pro život, alespoň tedy pro ten lidský. Zároveň se zde ale nachází tajemná substance, která by mohla posloužit jako lék pro nemocnou rodinu hlavního hrdiny.

Průzkumník se může spolehnout na pokročilé vesmírné plavidlo, z něj ale jednoho dne bude muset vylézt ven a čelit neznámému nebezpečí. Ne nadarmo je vybaven futuristicky vyhlížející puškou. Jak už bylo řečeno, žánrově se hra řadí mezi survivaly, dojde tedy také na vylepšování základny a výrobu dalších užitečných věcí, k čemuž poslouží materiály pohřbené v troskách civilizace.

Studio Far From Home tvoří celá řada ostřílených vývojářů, zkušenosti sbírali během práce na titulech Dying Light, Divinity Original Sin, The Medium, Outriders nebo League of Legends. Tvůrci avizují, že půjde o singleplayerový zážitek, připravuje se ale i možnost kooperace. Po dvou letech vývoje se novinka během letošního roku objeví na Steamu, nejprve ovšem bude spuštěn režim předběžného přístupu. Kdy konkrétně, to autoři zatím neřekli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama