Autoři survivalu The Day Before prozradili datum vydání a potvrdili verzi pro konzole nové generace
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Autoři survivalu The Day Before prozradili datum vydání a potvrdili verzi pro konzole nové generace

Autoři survivalu The Day Before prozradili datum vydání a potvrdili verzi pro konzole nové generace

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 10. 2021 11:49

Oznámení MMO survivalu The Day Before patří mezi velká překvapení letošního roku. Dosud nebylo jasné, kdy ve Spojených státech vypukne další zombie apokalypsa, nyní už ale známe konkrétní termín.

Reklama

  • PC verze The Day Before vyjde 21. června 2022
  • Došlo také k potvrzení verze pro novou generaci konzolí
  • Oznámení doprovází další gameplay záběry

Počin studia Fntastic v mnoha ohledech připomíná The Last of Us, zčásti také The Division, z obou her si autoři okatě vypůjčují to nejlepší. Dosud stihli odprezentovat několik ukázek, v nichž je vidět průzkum zamořených měst a venkovských usedlostí, autoři se mimo jiné snaží nalákat na možnost sednout za volant. Potěší také velmi pohledná grafika.

Nová ukázka od IGN předvádí další podstatné prvky, například úpravu zbraní. Vidět je také útočiště, kde mohou přeživší nabrat sílu a v poklidu relaxovat, aniž by se museli bát nemrtvých spoluobčanů. Ani tentokrát si autoři neodpustili odkaz na konkurenční projekty, obchodní dům s vánoční výzdobou okamžitě připomene nákupní centrum z prvního The Division.

To nejdůležitější se však skrývá až v samotném závěru ukázky. Jednak prozrazuje datum vydání, The Day Before se na PC objeví 21. června. Zároveň došlo na potvrzení konzolové verze (Xbox Series a PlayStation 5), v tomto případě ovšem termín zatím neznáme. Je samozřejmě otázkou, zda nebudou autoři nuceni vydání odložit, hra ostatně měla původně dorazit už během letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama