Age of Empires 3 dostane další DLC, do hry míří Mexiko
i Zdroj: Hrej.cz
Age of Empires III Novinka Age of Empires 3 dostane další DLC, do hry míří Mexiko

Age of Empires 3 dostane další DLC, do hry míří Mexiko

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 11. 2021 19:00

I když se na našich obrazovkách po letech prohání nový díl Age of Empires s číslovkou 4, vývojáři se rozhodli podpořit celou sérii. Po remasterech a několika DLC si třetí díl připisuje nový obsah, tentokrát zaměřený na Mexiko a jeho civilizaci.

Reklama

  • Relic oznámil další DLC pro Age of Empires 3
  • Dodatek přinese civilizaci Mexika, a to s unikátní budovou i jednotkami
  • Balíček dorazí 1. prosince

Relic připravil zajímavé prvky, díky kterým si Mexiko zajistí svou jedinečnou hratelnost. Během hraní tak můžeme postupovat dobami pomocí unikátních států, které dají civilizaci různé bonusy. S každou dobou se ale zároveň dočkáme revoluce, ta opět přinese různé bonusy. 

Místo jednotlivých budov na výrobu jídla, dřeva či zlata se staví Haciendas, u kterých hráč určí, co má vyrábět. Zároveň se Hacienda může stát centrem města díky možnosti spawnovat jednotky. Připraven je třeba Soldado, který dokáže házet bomby, střílet mušketami nebo granátometem, dále Salteador sloužící jako průzkumník. Insurgente je levnou a rychlou jednotkou, hodí se především do předních linií. Chinaco je kavalérií vhodnou pro ničení nepřátelské lehké jízdy. 

Společně s DLC pak do hry zamíří nová historická bitva. Studio si navíc přichystalo bonusy pro držitele amerického DLC i pro majitele obou nových přídavků. Všechny detaily se dozvíte ve videu, datum vydání je stanoveno na 1. prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama