Activision omylem potvrdil mód Outbreak
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision omylem potvrdil mód Outbreak

Activision omylem potvrdil mód Outbreak

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 2. 2021 12:46

Už několik týdnů se napříč Call of Duty komunitou spekuluje o vydání open-world módu Outbreak do Black Ops Cold War, na což poukazovali nejen insideři, ale i soubory ve hře nebo tajemný přístroj ve Warzone. Tento mód nakonec potvrdili samotní vývojáři – ale pouze na půl hodiny.

Reklama

Tento krátký únik zveřejnil CoD Insider Okami, dle jehož informací se malý banner lákající na Outbreak mód ukazoval jak v aplikaci Call of Duty, tak i na oficiálních stránkách. „Vítejte v Oubreak – novém, velkokapacitním zombie zážitku.“ Po přibližně 30 minutách vývojáři nápis stáhli.

Tento únik tak potvrzuje dřívější spekulace hovořící o tom, že Outbreak přinese ještě větší mapu než je Firebase Z, a to společně s novými nepřáteli i úkoly. Dle Okami se Activision chystá nový mód pořádně napumpovat - kromě propojení s Warzone má dorazit i celý event. Podobná situace by mohla nastat i ve Warzone, kde se zase hovoří o tom, že by zombie měly hráče vyhnat na novou mapu, jenž jsme mohli zahlédnout v posledním cinematic traileru.

Official Call of Duty website accidentally confirms the new Outbreak mode. 

It was up on the Cold War Zombies home page for about 30 minutes. pic.twitter.com/zCmP01nvTw

— Okami (@Okami13_) February 18, 2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama