A Quiet Place: The Road Ahead obdrželo příběhovou upoutávku
i Zdroj: Saber Interactive / Stormind Games
A Quiet Place Novinka A Quiet Place: The Road Ahead obdrželo příběhovou upoutávku

A Quiet Place: The Road Ahead obdrželo příběhovou upoutávku

David Bernard

David Bernard

2. 7. 2024 18:45

Tvůrci nadcházejícího hororového titulu A Quiet Place: The Road Ahead představili první příběhovou upoutávku, ve které se s vysokoškolačkou Alex a jejím přítelem vydáme na děsivou cestu za přežitím. Největší zbraní hlavních hrdinů bude ticho. Stejně jako v případě oblíbené filmové série, ze které autoři hry čerpají.

Reklama

  • A Quiet Place: The Road Ahead obdrželo příběhovou upoutávku
  • Ve hře se ujmeme role vysokoškolačky Alex
  • Doprovázet nás bude její přítel Martin
  • Příběhové záběry jsou velmi atmosférické
  • Hra by měla dorazit ještě letos

Zhruba před čtrnácti dny jsme se dočkali oznámení survival hororu A Quiet Place: The Road Ahead, který těží z univerza stejnojmenné filmové série (v češtině známé jako Tiché místo). Na titulu, který by měl dorazit ještě během letošního roku, pracují společnosti Saber Interactive a Stormind Games. Tvůrci nám dnes představili příběhovou upoutávku, která nám přiblíží děj nervy drásajícího herního dobrodružství.

V A Quiet Place: The Road Ahead se vžijeme do role Alex, vysokoškolačky trpící astmatem, která se na cestu za přežitím vydá se svým přítelem Martinem. Zbrusu nová příběhová upoutávka začíná retrospektivním pohledem na den, kdy to vše začalo. Alex a Martin si užívají společné chvíle, ale na nebi se záhy objeví padající hořící objekty, které nevěstí nic dobrého. Následně se ocitáme ve 105. dnu. Okolí je zdevastováno jako válečná zóna a všudypřítomná beznaděj pozře i ty nejodvážnější jedince. Zamilovaný pár se vydává na průzkum domu, a to ve snaze sehnat zásoby. Aby situace nebyla příliš jednoduchá, Alex zjišťuje, že je těhotná. Následuje prostřih akčních scén, na kterých lze spatřit opravdu děsivou konfrontaci s monstry, která svou kořist loví pouze za pomoci sluchu. Vaší největší zbraní tak bude kradmý postup a naprosté ticho. Atmosférický titul A Quiet Place: The Road Ahead by měl dorazit ještě během letošního roku, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Hlavně potichu! Ve hře A Quiet Place: The Road Ahead vám půjde o život
i Zdroj: Saber Interactive / Stormind Games / Paramount Pictures

Hlavně potichu! Ve hře A Quiet Place: The Road Ahead vám půjde o život

Bojíte se rádi? Pokud ano, jistě vás zaujme nově oznámený survival titul A Quiet Place: The Road Ahead, který vychází z…

17. 6. 2024 16:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama