Darkest Dungeon 2 láká na early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darkest Dungeon 2 láká na early access

Darkest Dungeon 2 láká na early access

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 10. 2020 09:30 2
Reklama

Objevil se nový teaser k Darkest Dungeon 2, očekávanému pokračování šíleného dungeon crawleru. Po vzoru titulu Hades se vývojáři ze studia Red Hook příští rok pustí do testování formou předběžného přístupu na Epic Games Store.

Zatímco early access fáze bude k dispozici pouze na EGS, plnou verzi plánují autoři vydat i na Steamu. Producent John Lindvay naznačil, jak dlouho by se Darkest Dungeon 2 měl v předběžném přístupu pohybovat. Zatím je v plánu jeden rok, podle Lindvaye ale není nic vytesáno do kamene. Bude tedy záležet především na tom, jak bude probíhat vývoj, jaká bude zpětná vazba od hráčů.

V předběžném přístupu chtějí autoři nabídnout zhruba 60 % celkového obsahu, zatím ale nespecifikovali, co konkrétně bude jeho součástí. V plánu jsou 3D vizuály s ručně kreslenými postavami, některé už lze spatřit v přiloženém teaseru. Hra poběží na enginu Unity.

O detailech k předběžnému přístupu a termínu jeho spuštění budou vývojáři informovat v následujících měsících. Už nyní se ale Darkest Dungeon 2 zdá být větší a ještě děsivější než první díl.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama