Saints Row 5 nejspíše až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Saints Row 5 nejspíše až příští rok

Saints Row 5 nejspíše až příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 5. 2020 14:27
Reklama

Společnost Embracer Group má pod sebou hned několik společností, jmenovitě THQ Nordic, a tedy i Deep Silver nebo Koch Media. Její vedení nyní pro své investory zveřejnilo finanční výsledky za uplynulý fiskální rok, a kromě čísel jsme se dozvěděli několik dalších zajímavých informací.

Co se čísel týče, přišla si společnost Embracer Group na 5,25 miliardy švédských korun, tedy téměř 500 milionů euro. Čistý zisk byl ale oproti minulému roku o 10 procent nižší. Vedení si ale pochvaluje své first-party hry, jejichž příjmy stouply na 3,2 miliardy švédských korun, tedy přes 300 milionů euro.

Pokud se ale podíváme na celou finanční zprávu, přináší vedení hráčům informace například o tom, že se v nitru studia tvoří 118 her, z nichž 69 zatím není oznámených.  To jsou opravdu obrovské počty, většina z nich ale nebudou nikterak velké tituly.

Embracer Group totiž zároveň prohlásilo, že další vydání AAA hry, které bylo naposled s Metro Exodus, nebude až do příštího fiskálního roku, který začíná v dubnu 2021. Co to tedy může znamenat? Nejspíše to, že další díl Saints Row i přes slíbené informace byl odložen až na příští rok. Od té doby by ale vedení chtělo vydávat velké AAA hry každý rok, můžeme se tak nejspíše těšit na další díl Metro, neoznámený projekt ale visí i u českého Warhorse. Zároveň se tedy ani letos nedočkáme prokletého Dead Island 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama