V plánu jsou filmy podle SH a Fatal Frame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V plánu jsou filmy podle SH a Fatal Frame

V plánu jsou filmy podle SH a Fatal Frame

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 2. 2020 15:13 1
Reklama

Zatímco první filmová adaptace si vysloužila relativně pochvalná hodnocení a je obecně vnímaná jako jeden z těch lepších pokusů, jak převést hry na stříbrné plátno, druhý snímek s podtitulem Revelations 3D takovou image ani zdaleka nemá. Filmový Silent Hill z roku 2006 režisérsky vedl Christophe Gans, a právě on má nyní stát u vzniku dalšího snímku, jenž nás zavede do mlhou zahaleného města. A nezůstane jen u toho.

Gans totiž údajně má pracovat i na adaptaci další japonské hororové série, děsivého Fatal Frame. Informace pochází z francouzského webu Allocine, kterou do angličtiny přeložili autoři z Rely on Horror, webu, jenž v nedávné minulosti upozornil na možnou budoucnost herní série Silent Hill.

Gans v rozhovoru pro Allocine hovoří o dvojici hororových snímků, na nichž pracuje s producentem Victorem Hadidou. Ten měl taktéž prsty v prvním filmovém Silent Hillu. Jako první zmiňuje Project Zero, který západní fanoušci znají pod názvem Fatal Frame. Potěšující informací je, že režisér nemá v úmyslu vykořenit film z původního zasazení, a tak by se příběh měl odehrávat v Japonsku.

Režisér také zmiňuje, že už je na čase vrátit se k Silent Hillu. Příběh se bude opět točit kolem města, které je spoutáno puritánskou sektou. Zatím nemáme žádné bližší informace, ale Gans v minulosti zmínil, že jeho oblíbenou postavou je James Sunderland, není tedy nemožné, že bychom se dočkali adaptace geniálního druhého dílu. Nezbývá než doufat, že se dočkáme aspoň trochu solidního zpracování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama