Dnes vyjde demoverze druhého Project Cars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vyjde demoverze druhého Project Cars

Dnes vyjde demoverze druhého Project Cars

David Plecháček

David Plecháček

24. 11. 2017 09:48 2
Reklama

Unáhlení nebo natěšení fanoušci moc dlouho s koupí nějaké očekávané hry neotálejí, ale i když se o úspěchu hry rozhoduje v prvních dnech a týdnech jejího vydání, stále se najde početná skupina, která je obezřetnější. Ta si s přibývajícími měsíci musí mnout ruce, neboť přibývá možností, jak si hry vyzkoušet na vlastní kůži před jejím zakoupením.

Nejnovějším přírůstkem do této kategorie je Project Cars 2. Ano, asi bychom byli radši, kdyby vývojáři ze Slightly Mad vytvořili demoverzi už při vydání jejich závodního simulátoru, pořád ale můžeme být za vzrůstající trend rádi, i když přichází o několik měsíců později. Demo druhého dílu populární závodní série se objeví ještě dnes na všech platformách, na nichž hra vyšla.

Demo nabízí značně omezený obsah, ale i tak byste z něj měli pocítit to, pro co je série tolik oblíbená. Můžete si projet Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 a nebo Formula Renault 3.5. Všechny rychlíky si projedete na populárním A1 Ringu (v současnosti Red Bull Ring) u Štýrského Hradce v Rakousku, přičemž každý se řídí pochopitelně jinak a tak snadno poznáte hlavní devízu celé hry.

Pokud se vám Project Cars 2 zalíbí, ale stále si nebudete jistí, můžete si přečíst Petrovu recenzi a připomenout si náš Let's Play. A pokud nakonec budete skálopevně přesvědčení, že Project Cars je přesně hrou pro vás, můžete ji zakoupit na Xzone.cz, a to například i v edici, která stojí 14 tisíc. 

Slovy Horsta Fuchse: A to se vyplatí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama