Wild West Online na prvních záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wild West Online na prvních záběrech

Wild West Online na prvních záběrech

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2017 12:10
Reklama

Byla jednou taková jedna hra, jejíž screenshot si většina světových médií spletla s jiným, o poznání slavnějším titulem. Pamatujete si na vtipné faux pas, když obrázek z Wild West Online někteří považovali za nový Read Dead? Bohužel to na nějakou dobu jen u obrázků zůstalo. Až dosud.

Konečně se totiž můžeme podívat na to, jak MMO Wild West Online od studií 612 Games a DJ2 Entertainment vypadá v akci. Původně chtěli autoři zamířit na Kickstarter, po „úspěšné marketingové kampani“ s jedním screenshotem ale získali více investorů, a tak se mu vyhnuli. I bez přispění komunity tak vzniká alternativa pro hráče na počítačích, kteří stále nevědí, jestli si Red Dead Redemption zahrají či nikoliv. A i kdyby snad takovou možnost dostali, možná pak budou mít chuť utopit stovky hodin i v masivní online hře.

Záběry z Wild West Online trvají šest minut, během nichž se můžeme podívat na část města, nasát krajinu a atmosféru divokého západu, ale také z nich zjistíme, že lze usednout za pokerový stůl nebo si zahrát ruletu. Nebo si dát pár ran v pěstním souboji.

Jinak nabízí WWO přesně to, co bychom očekávali. Vývojáři slibují, že ve hře půjde krást do té doby, než vás někdo chytí, nebo naopak můžete být dobrákem a z šerifovy kanceláře si vzít úkol a za odměnu někoho chytit. V divočině se budou nacházet určitá místa, kde půjde složit hlavu, doplnit zdraví a případně si něco vyrobit u craftovacího stolu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama