Jak and Daxter z PS2 se vrací na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak and Daxter z PS2 se vrací na PS4

Jak and Daxter z PS2 se vrací na PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 4. 2017 08:32 9
Reklama

Plošinovky, hopsačky a skákačky dost možná už nikdy nebudou tak populární jako kdysi, ale rozhodně si nelze nevšimnout, že je o ně v posledních letech větší zájem. Inside, Unravel, Ratchet & Clank… Za dveřmi je Yooka-Laylee a na cestě také vylepšený Crash. Tuto partičku ještě letos doplní klasická série z PS2 Jak and Daxter od studia Naughty Dog.

Na PS4 míří hned čtyři klasiky z PS2, oznámila Sony v příspěvku na PlayStation Blogu. Konkrétně jde o tituly Jak and Daxter, Jak II, Jak 3 a Jak X: Combat Racing, které se dočkají drobného vylepšení. Všechny půjde stáhnout klasicky digitální cestou z PS Storu jako ostatní PS2 kousky. Dočkáme se jich ještě letos. A my se ptáme, nemohlo by jít o předzvěst regulérního pokračování nebo nějakého velkorysejšího remaku?

Všechny čtyři kousky se dočkají rozlišení 1080p a obdrží i trofeje. Samozřejmostí je podpora funkcí jako Share Play, Remote Play nebo Activity Feedu. Pokud byste ale snad doufali v on-line multiplayer u hry Jak X: Combat Racing, musíme vás bohužel zklamat. Chybět však nebude split-screen.

Sony bohužel nenaznačila, zda hry vyjdou najednou, nebo postupně. Ani to, zda budou třeba součástí nějaké cenově zvýhodněné kolekce. Jak and Daxter je jedna z nejpopulárnějších a nejzásadnějších značek PS2. Konkurovala jí už zmíněná série Ratchet & Clank od Insomniac Games nebo o něco nenápadnější Sly Cooper od Sucker Punch Productions.

První díl vyšel v roce 2001 a šlo o jednu z prvních skvělých her na PS2. Kromě zmíněných her vyšel ještě čtvrtý díl s podtitulem The Lost Frontier pro PS2 a PSP, ale už od High Impact Games namísto Naughty Dog. Vedle spin-offu Jak X: Combat Racing jsme se dočkali také Daxtera od Ready at Dawn pro PSP.

Brzy se máme dozvědět další podrobnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama