Project Scorpio přeci jen dorazí na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Scorpio přeci jen dorazí na E3

Project Scorpio přeci jen dorazí na E3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 2. 2017 10:20 3
Reklama

Zapomeňte na čínský kalendář – tento rok je dle Microsoftu rokem Xbox Scorpia a všichni fanoušci Xbox One mohou netrpělivě očekávat, co se bude na poli značky Xbox dít nadále. A s blížící se E3 se přímo vybízí příležitost k bližšímu představení konzole, Microsoft však s jakýmikoli sliby váhal a dosud nebylo zcela jasné, zda Scorpio na E3 dorazí či nikoli.

Hrozilo tedy, že Scorpio E3 vynechá podobně, jako PS4 Pro nedorazil na loňský ročník výstavy. To je však již minulostí, neboť dnešní sliby hovoří jasně a Microsoft vypouští do světa obrázek a tweet hovořící jasně – Project Scorpio na E3 dorazí v plné síle a ukáže 4K hraní i zpětnou kompatibilitu v praxi. A kdoví, třeba si jej budou moci osahat i samotní hráči, kteří si již nyní mohou kupovat vstupenky na výstavu.

Při té příležitosti Microsoft avizuje, že se tradiční konference této společnosti posouvá na neděli 11. června (standardně bývá v pondělí), a to na sympatických deset hodin večer našeho času. Microsoft v tento čas snad již naplno představí údajně nejsilnější konzoli vůbec, zlí jazykové z řad PC hráčů však mohou trefně podotknout, že PC hardware se již nyní pohybuje v hodnotách jiných, než s jakými bude operovat Scorpio. Pro srovnání – výpočetní výkon grafického jádra Scorpia by měl být 6 teraFLOPS, GeForce GTX 1080 ale umí až 8,2 TFLOPS a konkurenční PS4 Pro pak zvládá 4,2 TFLOPS, i přesto se ale nebude jednat o žádné ořezávátko a sliby o 4K hraní zní reálně.

A přilákat by vás ony sliby i k samotnému představení mohl trailer uveřejněný u příležitosti loňské E3. V tom hovoří klíčoví zaměstnanci Microsoftu i herních společností a vysvětlují, jaké myšlenky stojí za vývojem této nové konzole. Dít se zkrátka budou velké věci, už se těšíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama