Vstupenky na E3 jdou do prodeje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vstupenky na E3 jdou do prodeje

Vstupenky na E3 jdou do prodeje

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 2. 2017 11:51 5
Reklama

Pokud coby hráči sníte o tom, že se jednou podíváte na velkou E3, pak budete mít – stejně jako v uplynulých letech – možnost i letos. Ačkoliv se největší herní veletrh zaměřuje na novináře a ještě víc na byznysmeny z herních společností, veřejnost má na akci také přístup, ale musí si zaplatit. Vstupenky na E3 2017 jdou do prodeje už za několik dní!

Oproti předchozím rokům, kdy se za vstup platily opravdu horentní sumy, bude možné od 13. února kupovat vstupenky - prvních 1000 za cenu odpovídající hodnotě 150 dolarů, všechny ostatní o 100 dolarů dráž. Takže pokud skutečně plánujete kalifornskou výpravu, můžete ušetřit. Zároveň ale platí, že vstupenek je omezené množství – dohromady 15 000 kusů – a je pravděpodobné, že budou velice rychle rozprodané. Více informací bude k dispozici na oficiálních stránkách.

Akce se opět uskuteční na výstavišti LA Convention Centre v Los Angeles, letos v období od 13. do 15. června. Veletrhu budou předcházet tiskové konference největších společností a také „soukromá“ akce Electronic Arts – EA Play. Podmínky pro vstup za hrami od EA jsme popisovali v lednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama