"Rok 2017 je rokem Scorpia," říká Microsoft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Rok 2017 je rokem Scorpia," říká Microsoft

"Rok 2017 je rokem Scorpia," říká Microsoft

David Plecháček

David Plecháček

2. 1. 2017 12:22 27
Reklama

Letošní svátky nám příliš nepřály a nadělily nám jen několik dní volna. Hned další den po Novém roce je pro kdekoho pracovním, ale v zahraničí – jak se zdá – si někteří své volno protáhli. Zkráceno a podtrženo, v herním světě se toho zase tak moc neděje. Desítky hodin po novoročních ohňostrojích tak stále patří dozvukům jednotlivých přání do nového roku. Několik takových si přichystali i lidé z Microsoftu.

Samy o sobě by nestály snad ani za zmínku, ale jednoduše se z nich dá vyčíst, co je pro nadnárodní kolos událostí roku 2017 číslo 1. Je to jejich silnější konzole Project Scorpio. Například Aaron Greenberg, šéf marketingu, na svůj Twitter napsal: „Je rok 2017, rok Projectu Scorpio, jste na toto zvíře připravení?“ Jen o několik hodin později se s podobnou zprávou připojil i Josh Stein, komunitní manažer Microsoft Studios, když napsal: „Vítejte v roce Scorpia!“

Pokud bychom měli vyjádřit náš názor, stále si stojíme za tím, že jsou mnohem důležitější hry, které na něm vyjdou, než existence zařízení jako takového. Paradoxně v tom samém duchu napsal svůj Tweet i Phil Spencer, který v něm píše: „Bude to dobrý rok. Máme před sebou hodně práce, se hrami, s celou platformou i s hardwarem, bude to zábava.“ V té samé zprávě ale na rozdíl od kolegů podotkl, že správný čas na hype přijde až tehdy, kdy Microsoft ukáže vlastní hry. Bude tohle událost letošní sezóny, nebo se bude jednat o nenápadnou novinku, jako je PlayStation 4 Pro?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama