Switch zpoplatní on-line multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch zpoplatní on-line multiplayer

Switch zpoplatní on-line multiplayer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2017 08:46 8
Reklama

Představením her i ceny a data vydání samotné konzole pochopitelně zprávy týkající se Switch ještě vyčerpané nejsou a nadcházející víkend se jistě budeme dovídat další a další informace týkající se této konzole. Výjimkou tedy není ani zpráva aktuální, jež se věnuje předplacené službě Nintenda poskytující podobné výhody, jako je tomu u konkurence.

Takzvaná Nintendo Switch Online Service poskytuje přidanou hodnotu pro platící zákazníky, a to v podobě hlubšího propojení s chytrým telefonem, větším důrazem na sociální složku hraní, a po vzoru ostatních také on-line multiplayeru. Ten přitom bude zpočátku zdarma u všech titulů – Nintendo avizuje, že většina titulů nabídne tři měsíce on-line hraní zdarma. Poté již ale bude zapotřebí vytáhnout šrajtofli.

Konkrétní cenu a přesná specifika zatím neznáme, březnový launch konzole však ještě neznamená zároveň také start této služby – k tomu dojde až v průběhu podzimu a týkat se bude pouze Nintenda Switch. Kapesního 3DS ani Wii U se tato novinka týkat nebude. Do podzimu navíc bude k dispozici pouze multiplayer – další služby, včetně propojení s telefonem, spustí Nintendo až po létě.

Zpozornět však musíme u regionálních omezení – na podzim bude totiž služba zřejmě spuštěna pouze v USA, v Kanadě a v Mexiku. Zda bude jinde on-line multiplayer dostupný bez omezení, to prozatím zůstává otázkou. Nintendo však slibuje se k dalším specifikům této služby již brzy vyjádřit.

Tak jako tak slibuje Nintendo přinést další motivaci k aktivní účasti ve zpoplatněné službě – na měsíc se hráčům vždy zpřístupní jeden titul z éry NES/SNES, a to s nově přidaným multiplayerem. Ovšem i zde vyvstávají otázky, a to zejména ta, zda bude možní si daný titul ponechat v knihovně po vzoru konkurence, anebo zda za ten měsíc hra nezmizí i z knihovny.

Bližší detaily se dočtete na stránkách Nintenda, níže se můžete podívat na to, co momentálně slibuje Nintendo přinést předplatitelům a těm hráčům, kteří se bez této dodatečně nabízené služby obejdou.

Switch zpoplatní on-line multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama