Bomberman se vrací, potěší hráče na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bomberman se vrací, potěší hráče na Switchi

Bomberman se vrací, potěší hráče na Switchi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2017 11:34 7
Reklama

Série Bomberman slavila poslední velký úspěch v Roce 1996, kdy se objevil dnes již legendární Atomic Bomberman. Ten navazoval na odkaz předešlých dílů série, z nichž některé můžete znát i pod názvem Dyna Blaster. Snaha oživit tento slavný odkaz ve třetím rozměru zde již byla, je to ale právě nejnovější počin jménem Super Bomberman R, který má pravděpodobně větší šanci na úspěch než ty předchozí.

V pozadí vývoje a za prezentací dnes představené hry totiž stojí samotné Nintendo, které tlačí titul z produkce Konami na svoji novou plánovanou konzoli. Super Bomberman R dorazí na Switch již během vydání samotné konzole a k mání by tedy měl být již během března. Oficiální stránky přitom zatím tvrdošíjně hovoří o platformové exkluzivitě, nikdo však výslovně nevylučuje, že by tomu do budoucna nemohlo být jinak, každopádně pokud byste rádi své kamarády již v březnu potupně a s nostalgickou slzou v oku zničili, tak budete muset zamířit na konzoli, jež svůj party charakter vyzdvihuje již od samotného oznámení. Naše dojmy z prvotního představení si můžete připomenout zde.

Nalákat ke koupi vás může svižný trailer, ve kterém se to plameny nejrůznějších velikostí jen hemží. Podtrhnout na to konto musíme povědomé prvky, jež musí příjemně rezonovat v paměti všech těch, pro které multiplayer dříve znamenal sraz u bratránka s nabušeným Pentiem II. Ať už ale mezi takové hráče patříte či nikoli, tak vám Super Bomberman R bude chtít imponovat nabídkou sólo příběhové kampaně, multiplayerem kompetitivním i kooperačním a souboji v dynamických arénách. K tomu si přidejte možnost hrát až se sedmi dalšími hráči naráz a rázem máte recept na zajímavou náplň herních sešlostí s kamarády. Nezbývá tedy než doufat, že třetí rozměr tentokrát nebude na škodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama