Vydavatel Focus Home představuje The Plague
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydavatel Focus Home představuje The Plague

Vydavatel Focus Home představuje The Plague

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 1. 2017 10:29
Reklama

Jméno vydavatelského domu Focus Home Interactive sice nemá takový lesk, jako třeba EA, Ubisoft nebo Square Enix, přesto si tato nezávislá francouzská společnost pod svá křídla dokázala nashromáždit celou řadu zajímavých značek. Jmenujme třeba populární Farming Simulator, plíživého skřeta Styxe nebo velmi zajímavě vypadající upírské akční RPG Vampyr od autorů Life is Strange. Nyní firma oznamuje přípravu nového titulu.

Ten nese jméno The Plague a vzniká ve studiu Asobo, sídlícím ve francouzském Bordeaux. Plague bude akční adventurou, chystá se na PC i konzole a zatím o hře víme jen tolik, že právě opustila fázi preprodukce a k jejímu oficiálnímu odhalení dojde na akci What’s Next de Focus, která proběhne na počátku února v Paříži. Tato akce je tradičně věnována představení projektů, momentálně vznikajících pod hlavičkou Focus Home Interactive.

Prezident vydavatelské společnosti Cédric Lagarrigue k nově navázané spolupráci podotkl, že se jedná o potvrzení dlouhodobých výsledků a know-how v podpoře nezávislých týmů, jako je Deck13, Dontnod Entertainment, Giants Software, Cyanide, New World Interactive či Larian Studios a jejich stále ambicióznějších projektů. The Plague bude dle jeho slov pro společnost jedním z nejdůležitějších titulů v příštím roce.

Samozřejmě došlo i k vyjádření šéfa týmu Asobo Sebastiana Wlocha: „Spolupráce s Focus Home Interactive na novém, originálním projektu je velkým krokem kupředu ve vývoji našeho studia. Pro naši ambiciózní hru potřebujeme podporu silného, rostoucího vydavatele. Tým Focusu se svou profesionalitou, nadšením a otevřeností okamžitě uvedl jako ideální partner.“

Ze hry samotné toho zatím není příliš k dispozici, až na jediný koncept, který naleznete v galerii. Na únorové odhalení jsme však docela zvědavi, mohlo by se totiž jednat o podobně zajímavý titul, jakým je zmíněný Vampyr od Dontnod Entertainment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama