Adventní kalendář plný her od Ubisoftu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventní kalendář plný her od Ubisoftu zdarma

Adventní kalendář plný her od Ubisoftu zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 11. 2016 14:57 5
Reklama

Ubisoft letos slaví 30. narozeniny a už od léta pravidelně každý měsíc obdarovává hráče některou z her ze svého portfolia. V uplynulém období jsme si tak mohli zdarma zahrát například Rayman Origins, původní Tom Clancy’s Splinter Cell, závodní titul The Crew nebo třeba kultovní Beyond Good & Evil. Nyní chce ale francouzský vydavatel působit ještě štědřeji.

Počínaje dneškem a v průběhu následujících třiceti dnů tedy můžete s Ubisoftem otevírat speciální herní adventní kalendář. Někdy v něm naleznete malou hru mobilní hru nebo různé tematické doplňky, již dnes je například dostupný Rayman Classic pro mobilní telefony s operačními systémy iOS a Android. Občas bude ale obsah mnohem zajímavější.

Adventní kalendář totiž bude v některé dny obsahovat jeden z nejnovějších titulů od Ubisoftu. Dá se tedy očekávat, že v něm bude možné nalézt například Far Cry Primal, The Division nebo třeba loňský Assassin’s Creed. Možná se objeví i Watch Dogs 2, ale tomu bychom příliš nevěřili. Celé to má ale háček. Na své si totiž přijde jen prvních 300 hráčů, kteří otevřou příslušné okénko kalendáře. Bude tedy záležet především na vaší rychlosti a v nemalé míře i na štěstí. 

Jediné, co pro účast v tomto programu potřebujete, je založení Ubisoft účtu. Pak už můžete směle vyčkávat na zpřístupnění každodenního dárku. Akce běží ode dneška do 23. prosince a francouzská společnost upozorňuje fanoušky, aby v jejím průběhu sledovali i sociální sítě, protože i tam si mohou přijít na zajímavé ceny.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama