Nový Assassin's Creed může vyjít v roce 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Assassin's Creed může vyjít v roce 2018

Nový Assassin's Creed může vyjít v roce 2018

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 9. 2016 12:20 8
Reklama

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot v rozhovoru pro GameSpot naznačil, že další velký Assassin's Creed nemusí vyjít příští rok, jak se všeobecně předpokládalo. Na trh se podle něj hra dostane, až bude připravená.

Tamoor Hussain z GameSpotu v rozhovoru podotkl, že letos poprvé za dlouhé roky nevychází nová hra v této sérii a zeptal se šéfa Ubisoftu, proč se k tomuto kroku odhodlali právě teď. Yves Guillemot odpověděl, že při vývoji nového dílu si uvědomili, že mají příležitost posunout novinku na úplně jinou úroveň. Takže si vedení Ubisoftu řeklo, že dopřejí projektu veškerý potřebný čas, aby výsledkem byl fantastický zážitek.

“Bylo to proveditelné, protože máme i další hry. V tomto titulu je velký potenciál, aby ve značce způsobil revoluci,” myslí si Guillemot. Firma se proto chtěla ujistit, že bude mít dost času dozrát. GameSpot na to opáčil, že když šéf Ubisoftu mluví o tom, že hra musí dostat tolik času, kolik potřebuje, zda to znamená, že stále vydavatel neplánuje datum vydání. A připomněl, že většina lidí očekává, že se Assassin's Creed vrátí po letošní pauze příští rok.

Guillemot ale řekl, že její čas přijde, až bude připravená. Což nemusí být nutně v roce 2017. To dedukoval i GameSpot a zeptal se přímo na příští rok. Guillemot odpověděl, že to skutečně nemusí být nutně příští rok, jak měli dosud fanoušci za samozřejmé.

Řeč se během rozhovoru stočila i na Assassin's Creed II coby příklad hry, která sérii výrazně oživila a stala se vzorem pro další open world tituly od Ubisoftu. GameSpot se zajímal, zda půjde o skutečnou revoluci v případě nového dílu, anebo spíše nové nápady a původní koncept. Guillemot se ale k odpovědi příliš neměl. Je to podle něj v tuto chvíli těžké říct a uděláme si sami vlastní názor, až hru uvidíme.

Až dosud se mělo všeobecně za to, že další velký Assassin přijde na trh příští rok na podzim. Spekulací na jeho konto a údajných úniků byla celá řada. Nejčastěji se mluví o nové trilogii pod názvem Assassin's Creed Empire, která odstartuje v Egyptě a další díly nás zavedou do starověkého Říma a Řecka. Letos namísto regulérního pokračování vychází jen Eziova kolekce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama