Pokémon Go je od včera oficiálně i u nás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon Go je od včera oficiálně i u nás

Pokémon Go je od včera oficiálně i u nás

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 7. 2016 14:52 11
Reklama

Pokud vás až dosud mrzelo, že si Pokémon Go nemůžete v naší domovině oficiálně zahrát, je vašemu smutku konec. Od včerejšího poledne je totiž aplikace k dostání na českých mutacích Google Play a AppStore.

Česká republika se tak stala jednou z dvaceti šesti zemí, do kterých Pokémon Go rozšířil své pole působnosti. Mánie vzala útokem již takřka celou Evropu a kromě nás mohou Pokémony nyní oficiálně lovit i v Rakousku, Belgii, Bulharsku, Chorvatsku, Dánsku, Estonsku, Finsku, Řecku, Grónsku, Maďarsku, Irsku, Litvě, Lotyšsku, Lucembursku, Holandsku, Norsku, Polsku, Rumunsku, Slovensku, Slovinsku, Švédsku a Švýcarsku, zároveň také na Kypru, Islandu a Maltě. Pokud nechápete, proč jsme uvedli celý výčet, je to z prozaického důvodu – abychom náruživým trenérům usnadnili výběr prázdninové destinace.

Já sám jsem neodolal a při včerejším výletě po krásách jižního cípu naší země zkusil možnosti, které hra nabízí. Poměrně mě potěšilo, že i odlehlou zříceninu hradu Zvíkov obývá hned několik kousků a poblíž je dokonce i tělocvična. Cesta z plzeňského nádraží trolejbusem domů pak vynesla několik dalších úlovků, tím ale zřejmě v mých očích Pokémon Go vyčerpal své možnosti. Hře by prospělo více možností vyžití, pokud ale pořád nechápete (podobně jako my), z čeho že to pramení celosvětová mánie, nic vám nebrání dílko studia Niantic Inc. vyzkoušet na vlastní kůži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama