Je tohle uniklé video z nového Mass Effectu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tohle uniklé video z nového Mass Effectu?

Je tohle uniklé video z nového Mass Effectu?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 4. 2016 08:33 3
Reklama

Vzhledem k tomu, že bylo včera apríla, radíme v tomto případě maximální obezřetnost, ale na druhou stranu nemůžeme ignorovat možnost, že se na internetu skutečně objevily uniklé záběry ze hry Mass Effect: Andromeda od studia BioWare.

K dispozici je (zatím) skoro minutový klip, který má zachycovat první gameplay záběry z rané alfaverze. Že by ani po 1. dubnu nemuselo jít o nejapný žertík nějakého zručnějšího kutila, podporuje fakt, že video z několika zdrojů už zmizelo údajně na žádost EA. Vydavatel by se asi nezabýval cenzurou falešných materiálů. Stejně tak ale mají pravdu i ti, kteří poukazují na to, že podobný fragment by dokázal už dnes dát dohromady na koleni leckterý fanoušek.

Záběrů si měl jako první všimnout uživatel sítě NeoGAF s přezdívkou Taker34. Video údajně pochází z webu někoho, kdo na Andromedě dělá. Hlavní hvězdou ukázky je bezpochyby jetpack a představení způsobu jeho využití. Podle jiného důvěryhodného zdroje, jímž je shinobi602, jde o velmi rané záběry z roku 2014 a hra dnes vypadá už mnohem lépe. Konečná verze tak může být tomuto prototypu hodně vzdálená.

Co myslíte vy, na kterou stranu se přikláníte? Jsou tohle první záběry z akce, nebo jen sedl internet na lep nějakému opožděnému šprýmu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama