Je tohle první titul v Games with Gold?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tohle první titul v Games with Gold?

Je tohle první titul v Games with Gold?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 3. 2016 09:43 1
Reklama

Konec měsíce se blíží a spolu s tím se objevují i první spekulace na konto další várky her pro předplatitele služby Xbox Live Gold. V polovině března Microsoft teasoval na Twitteru, že nás v dubnu čekají samé trháky a vypadá to, že prvním z nich bude adventura The Wolf Among Us.

Mysteriózní drama od Telltale Games se jako už několikrát v minulosti objevilo v dashboardu Xboxu One po boku aktuálních her Sherlock Holmes: Crimes and Punishments a Lords of the Fallen. V minulých měsících se přitom tato stopa ukázala být opakovaně jako důvěryhodná. Vzhledem k tomu, že Microsoft představuje svůj lineup pravidelně koncem měsíce, na vyřešení této hádanky určitě nebudeme muset čekat dlouho.

Pětidílná epizodická série The Wolf Among Us vycházela od roku 2013 do roku 2014. Je založena na komiksové sáze Fables Billa Willinghama, k níž představuje prequel. Pětidílná adventura se dočkala velmi kladného přijetí a v roce 2014 byla dkonce nominovaná na ceny BAFTA za nejlepší příběh a herecký výkon. V obou kategoriích ale prohrála s The Last of Us: Left Behind.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama