Dvě hry od Rockstaru z PS2 jsou na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvě hry od Rockstaru z PS2 jsou na PS4

Dvě hry od Rockstaru z PS2 jsou na PS4

David Plecháček

David Plecháček

22. 3. 2016 08:01 1
Reklama

Vypadá to skoro jako nějaká hitparáda Rockstaru, neboť zpětné kompatibilitě dominují hry právě tohoto studia. Na PlayStationu 4 si můžeme zakoupit Grand Theft Auto 3, Vice City a San Andreas (případně zakoupit kolekci těchto tří titulů), a nově k nim přibyly Bully a Manhunt.

Bully, u nás známé pod názvem Canis Canem Edit, je hra z roku 2006 vyvíjená studiem Rockstar Vancouver. Již v dřívějším podcastu Jarda naznačil, že by se zrovna tato značka mohla dočkat pokračování, vypadá to ale, že přednost dostane Red Dead Redemption. Bully nás postaví do role studenta Bullworthské akademie Jamese Hopkinse, jenž bude muset postupovat školním systémem a sbírat respekt u ostatních. A cena? Ne příliš hřejivých čtyři sta korun.

Kdo si s respektem nedělá příliš hlavu, je další hra od Rockstaru - Manhunt. Hra je nejznámější díky svému kontroverznímu zpracování zejména co se týče zobrazení násilí. I přes to byla ve společnosti kladně přijatá, a pokud vás klasika z roku 2003 zaujala, můžete si jí rovnou zakoupit za stejnou cenu jako Bully.

Kromě těchto dvou titulů se své chvilky pozornosti dočkala i kapesní Vita. Na ní si nově můžete pořídit XCOM: Enemy Unknown Plus, jež je z trojice her nejdražší a stojí 549 korun a jako jediná vychází z PS3. Škoda, že s příchodem XCOMU 2 jsme se Enemy Unknown nedočkali i na PS4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama