Únik naznačil Star Wars VR pro HTC Vive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik naznačil Star Wars VR pro HTC Vive

Únik naznačil Star Wars VR pro HTC Vive

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2016 12:12
Reklama

Dělat závěry, zda-li budou zrovna Hvězdné války tou killer aplikací, proč byste si měli dělat zálusk na VR headset od Valve potažmo HTC, je předčasné, ale pokud se ze Star Wars: Trials on Tatooine opravdu časem stane plnohodnotná hra, HTC Vive dostane velice silnou páku na své eventuální zájemce.

Ale co ty Star Wars: Trials on Tatooine vůbec jsou? Video se ve večerních hodinách objevilo na stránkách studia Industrial Light and Magic (tzv. ILMxLab, jenž je spoluautorem prototypu spolu s LucasArts) a zachycuje ani ne minutu dlouhý trailer. Ze záběrů (a z názvu) je zřejmé, že jsme přiletěli lodí Millennium Falcon na pouštní planetu Tatooine, kde je hráč následně přepaden skupinou stormtrooperů. Pokud se opravdu jedná o hru nebo o hratelný prototyp, vypadá to, že hlavní devizou něčeho by mělo být ovládání světelného meče pomocí ovladačů dodávaných k samotnému VR zařízení.

Díky právě probíhajícímu veletrhu GDC je velice pravděpodobné, že o Trials on Tatooine ještě uslyšíme. Zda se z něj stane trailer na velkou, dosud neoznámenou hru, nebo bude k vyzkoušení jako technologické demo, je otázkou na několik dalších dnů. Závěrem se sluší zmínit, že video bylo ze stránek zanedlouho odstraněno, ale naštěstí se dokázalo zachytit a uchovat na jiných nezávislých zdrojích. Díky tomu se na něj můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama