Bude F1 2016 v early accessu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude F1 2016 v early accessu?

Bude F1 2016 v early accessu?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 11. 2015 13:52
Reklama

V Codemasters přivítali novou komunitní manažerku Jenny, která se bude zejména během závodních víkendů formule 1 starat o informování fanoušků ohledně vývoje hry F1. Na úvod ve svém blogu upozorňuje na to, že miluje svět „efjedniček“ a že rozhodně nebude jen dalším hlasem z mnoha.

Aby svým slovům dostála, přihodila první kusé informace o F1 2016, na kterém už údajně pracuje většina lidí z celého týmu. S vědomím, že se letos ne všechno povedlo podle představ, slibují pak Codemasters ústy komunitní manažerky plejádu zajímavých prvků a doslova must-have věci, které ve hře dosud chyběly.

Mnohem zajímavěji se ale v kontrastu s abstraktními sliby tváří prohlášení, že se vývojáři nemohou dočkat, až zapojí celou komunitu hráčů do vývoje hry. Těší se na feedback a možnost doopravdy pomoci s obrušováním všech nežádoucích hran. Těší se na věc, kterou ještě nikdy předtím neudělali… Už chápete?

Možná si slova komunitní manažerky vykládáme mylně, ale co když DiRT Rally funguje také jako test, zda hráči skousnou režim předběžného přístupu a nové F1 na tento trend naváže? Vlastně bychom se ani nedivili, všechno ale za předpokladu, že F1 2016 se přikloní k simulaci, aby byl tento krok směrem ke komunitě opodstatněný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama