Square Enix oznámil několik nových RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix oznámil několik nových RPG

Square Enix oznámil několik nových RPG

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 9. 2015 10:35 6
Reklama

Japonský vydavatel využil tiskové konference Sony k oznámení nových titulů, které v blízké budoucnosti přijdou na PlayStation 4 a PS Vita. Pětice her zaujme především fanoušky JRPG.

Prezentace přinesla první pohled na oznámené RPG Project Setsuna. Jeho plný název zní Ikenie to Yuki no Setsuna, anglicky pak The Sorrow of Sacrifice and Snow. RPG, jehož hlavním motivem by měl být smutek, by svými mechanismy mělo odkazovat na starší klasická JRPG. Půjde o hru ze zcela nové série a na PS4 a PS Vita by v Japonsku měla vyjít příští rok.

The World of Final Fantasy je chibi hra pro mladší hráče, která bude hratelností připomínat dřívější tituly ze série Final Fantasy. Sourozenci Ren a Ran se ocitnou ve světě Final Fantasy, kde potkají známé tváře jako je Cloud nebo Lightning. Souboje budou založené na klasickém Active Time Battle systému a budou využívat možnosti sbírání příšer a využívaní jejich schopností. The World of Final Fantasy vyjde na PS4 a PS Vitu příští rok.

Na Star Ocean: Integrity and Faithlessness se stále pracuje. V Japonsku hra vyjde na PS4 a PS3 už v únoru, ale vydání na západě prozatím specifikované nebylo. Více se o hře můžete dočíst v naší dřívější novince.

Pravděpodobně nejen v Japonsku vyjde na PS Vita nový díl ze dlouholeté série SaGa. Titul s názvem SaGa: Scarlet Grace je ve vývoji už od roku 2014 a měl by vyjít příští rok. Vývojáři o hře na konferenci moc neřekli a ani japonský teaser mnoho neodhalil.

Nakonec ještě před vydáním Kingdom Hearts 3 se dočkáme dalšího, nesmyslně nazvaného bundlu her ze série. Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue obsahuje tři hry - Kingdom Hearts: Dream Drop Distance HD (původně z 3DS), Kingdom Hearts X: Back Cover (navazující na mobilní hru Kingdom Heats Chi Unlimited) a Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentary Passage (sledující cestu Aquy skrze říši temnoty po událostech v KH: Birth by Sleep z PSP). UF!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama