Tajná hra Square Enix je Star Ocean 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tajná hra Square Enix je Star Ocean 5

Tajná hra Square Enix je Star Ocean 5

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 4. 2015 11:22
Reklama

Ačkoliv to v pondělí ještě vypadalo, že tajemství, které Square Enix postupně odhaloval na své stránce bude něco úplně jiného, nakonec se přání vyplnila a skutečně se dočkáme pátého dílu japonského akčního sci-fi RPG Star Ocean.

O Star Ocean: Integrity and Faithlessness se rozepsal japonský časopis Famitsu, odkud pocházejí veškeré screeny a informace. Na hře pracuje studio Tri-Ace, které stálo za prvním Star Oceanem vydaným před téměř dvaceti lety na SNES.

Pátý díl by se měl odehrávat mezi SO2 a SO3 na planetě Feycreed, která se nachází 6000 světelných let od Země. Kotaku přišlo s překladem úvodu do děje:

Nedovolují hlubiny vesmíru lidstvu právo na mír?
Staletí od opuštění Země, po bezpočtu zkoušek, založení a rozšíření Galaktické federace, lidstvo stálo na pokraji sjednocení a míru.
Ale uhlíky konfliktu se opět rozhořely.
Více než 6000 světelných let od Země, na neosidlené planetě Feycreed.
Jako již mnohokrát dříve, vlny dějin začínají na vzdálené planetě.

Souboje by měly probíhat v reálném čase v závislosti na vzdálenosti od nepřátel, takže z dálky budeme moci užívat jiné útoky a schopnosti než při boji na blízko a bude je možné je řetězit do úchvatných komb. Mezi soubojem a průzkumem bude plynulý přechod.

Ve hře budeme hrát za chlapce Fidela, který po svým otci, nejlepším šermíři v království Leslia, zdědil zručnost s mečem. Doprovázet jej bude jeho kamarádka Miki, která se postará o léčení party.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness je v současnosti zhruba z 30 % hotový a měl by vyjít na PlayStation 3 a PlayStation 4. Hra zatím nemá datum vydání, ale můžete se podívat alespoň na čerstvý teaser trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama