Toto je Resident Evil 2 na Unreal Engine 4!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto je Resident Evil 2 na Unreal Engine 4!

Toto je Resident Evil 2 na Unreal Engine 4!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 7. 2015 12:26 7
Reklama

Italští tvůrci ze studia InvaderGames se rozhodli přivést zpět k životu jednu herní zombie, která je sice fanoušky mohutně uznávaná, ale pořádného remasteru se prozatím nedočkala. Jde o Resident Evil 2, hru, která v mnohém vylepšila koncept survival hororu a dodnes je mnohými považována za vůbec nejlepší díl v sérii Resident Evil.

V rámci svého nezávislého vývoje, který sami nazývají "nekomerčním neoficiálním projektem", se pustili do předělávky právě RE2 a výsledek, alespoň pokud můžeme soudit z ne příliš kvalitních videí, působí impozantně. Z pochopitelných důvodů se z Resiho 2 stal spíše Resi 4, neboť kamera už se neschovává v předem daných místech, ale sleduje postavu Leona (počítá se prý i s druhou hratelnou kampaní za Claire) pěkně zpoza ramene a i zaměřování je daleko přesnější a méně humpolácké, než v sedmnáct let starém originále.

Ve dvou videích si můžete prohlédnout, jak se proměnilo s pomocí moderních technologií okolí policejní stanice v Racoon City. Pamětníci se pochopitelně ušklíbnou, že zatím chybí animace (například starý známý prodavač v obchodě se zbraněmi), ale to nám, kteří rádi vidí své vzpomínky v hezčích barvách, nemusí vůbec vadit. Resident Evil 2 Reborn by měl vyjít ještě letos v létě, na PC a zadarmo. Pro dodatečné informace zabruste na oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama