PS+ Driveclub se objevil a zase zmizel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS+ Driveclub se objevil a zase zmizel

PS+ Driveclub se objevil a zase zmizel

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 6. 2015 17:25 10
Reklama

Dnes v noci se na americkém PlayStation Store objevil dlouho očekávaný Driveclub v PS Plus edici. Hráči, kteří si nové položky v katalogu všimli, ale brzy zjistili, že hra nešla stáhnout a brzy na to byla celá hra z digitálního obchodu odstraněna.

AKTUALIZACE:

Zástupci Sony oznámili, že PS+ edice Driveclubu vyjde v celé své parádě už zítra, 25. června všem předplatitelům PlayStation Plus.

"Strávili jsme mnoho času připravováním se na vydání této hry po překonání několika náročných a nečekaných překážek," sdělil k příležitosti oznámení očekávané edice prezident Sony Šuhei Jošida. "Abychom měli úplně jistotu, že všichni hráči budou mít klidný a stabilní zážitek ze hry, budeme obzvlášť opatřní s launchem hry."

Zítra si hráči budou moci PS+ edici stáhnout a hrát v offline módu, dokud se postupně všem online možnosti neotevřou.

"Chceme se ujistit, že zítra nepřetížíme servery tím, že pozveme miliony členů PlayStation Plus ke stáhnutí si speciální edice hry." dodal nakonec ¨Jošida.

Tak to tady máme. Zítra je den D. Stáhnete si PS+ edici Driveclubu nebo už máte své odježděno?

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Sony se za celou událost omlouvá s tím, že šlo o chybu a ačkoliv se PS Plus edice připravuje na spuštění, její vypuštění na Store bylo předčasné.

"Servery ještě nejsou připravené, a tak byla hra odstaněna, zatímco servery připravujeme. Omlouváme se za způsobený zmatek a nepříjemnosti," píše se v postu na facebookové stránce Driveclubu.

Ale upřímně, čeká na PS+ verzi ještě někdo? Kus odvedené práce v post-launchových updatech se na zážitku z Driveclubu znatelně podepsal a touhle dobou si hru stejně pořídil snad každý, kdo o ní jevil před rokem zájem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama