Kam se poděla PS+ edice Driveclubu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kam se poděla PS+ edice Driveclubu?

Kam se poděla PS+ edice Driveclubu?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 10. 2014 09:43 17
Reklama

Pokud jste si stejně jako někteří členové naší redakce brousili zuby na PlayStation Plus verzi závodní arkády Driveclub, tak se momentálně možná divíte, co se vlastně stalo a kde ta hra je. Nabídka PS+ her je totiž zaktualizována (Spelunky pro PS4, Batman: Arkham Asylum pro PS3 a Rainbow Moon a Pix the cat pro Vitu), po Driveclub se však slehla zem.

Důvodem je snaha Sony zmírnit nápor na servery hry – panovaly totiž obavy, že pokud by PS+ edice vyšla ve stejnou chvíli jako klasická digitální verze hry, tak by mohlo dojít k zahlcení serverů. Na své Facebook stránce to sděluje Paul "Rushy" Rustchynsky z týmu Evolution Studios.

Plynulému startu hry to však naneštěstí nepomohlo, a mnoho hráčů se potýká s potížemi kontaktovat servery hry, tedy s klasickou porodní bolestí (z poslední doby viz například Diablo 3 či SimCity), která je v tomto případě o to horší, že se jedná o titul určený jediné platformě. Paul v citovaném příspěvku slibuje, že PS+ verze spatří světlo světa ihned, jak jen budou servery zvládat současnou zátěž. Konkrétní datum tedy v rukách nemáme a jen je nám líto těch hráčů, kteří si pořídili předplatné PS+ právě kvůli Driveclubu – jistě se takoví najdou.

Jak jste na tom vy? Již brázdíte tratě v krabicové či digitální verzi hry a jste s výsledným produktem spokojeni? A potýkáte se s nějakými obtížemi, nebo se do hry dostanete bez sebemenších problémů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama