Filmový Tetris oznámen!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Tetris oznámen!

Filmový Tetris oznámen!

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 10. 2014 15:10 4
Reklama

Ano, čtete správně a ne, nejedná se o vtip. Film podle jedné z nejznámějších her vůbec je skutečně v přípravách a my popravdě nevíme, co si o tom máme vlastně myslet.

Dle The Wall Street Journal se na filmové verzi logické hry (nejen) z digiher dohodl vlastník licence Tetris Company společně s filmovou produkční společností Threshold Entertainment. Ta má za sebou mimo jiné i nečekaně docela dobrý Mortal Kombat (1995) i nečekaně špatný Mortal Kombat: Annihilation (1997).

Co tedy můžeme od filmu čekat? Dle generálního ředitele Threshold Entertainment Larryho Kasanoffa bude filmový Tetris velké, hrané, epické sci-fi a jeho příběh by měl dát celé záležitosti se skládáním tvarů a mizejícím řádkám smysl.

Projekt prozatím nemá přiřazená žádná jména ani datum vydání, dokonce ani scénáristu. Zda ve filmu bude hrát Rihanna také není známo.

Prozatím je ale unáhlené vyplňovat hlasovací lístky pro nejlepší film roku. Filmypodlehersicevznikají, ale někdy jsou zrušené ještě než spatří světlo světa. Možná si vzpomenete na film podle Asteroids, který byl před několika lety zrušen. Naopak takový Warcraft by se měl do kin podívat v březnu 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama