Trailer na Fatal Frame V nezklamal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Fatal Frame V nezklamal

Trailer na Fatal Frame V nezklamal

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 7. 2014 08:19 6
Reklama

Přesně dle ohlášení se dnes ráno na NicoNico představil pátý Fatal Frame. Tecmo Koei společně s Nintendem uvolnily několik slušně vypadajících screenshotů a trailery ke hře i k chystanému filmu na motivy her.

Fatal Frame: The Black Haired Shrine Maiden se od kořenů série nijak odchylovat nebude. Opět je v hlavní roli mladá dívka, opět se dočkáme krvavých obětí a samozřejmě nebudou chybět ani naštvaní duchové. Hra nás zavede do přírody, ale nečekejte žádnou prosluněnou turistiku. Projdeme si hory, lesy, hřbitovy a opuštěné domy zatímco nás bude skrápět hustý déšť. Vlhkost a voda budou ve hře hrát velkou roli a můžeme se tešit na dostatek dlouhovlasých promoklých mrtvých holčiček, které nás budou chtít chytit... Jak je to v Japonsku ostatně obvyklé.

Dobrá zpráva je, že Wii U GamePad vskutku bude používán jako Camera Obscura a skrze jeho displej uvidíme věci, které jsou očím normálně skryté. Třeba ony duchy, které fotografováním můžeme polapit a zneškodnit.

V Japonsku pátý Fatal Frame vyjde už 27. září, těžko však soudit, zda se hra dostane i za hranice ostrovního císařství. Podívejte se také na otitulkovaný trailer k filmu, který vyjde ještě před hrou samotnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama