Konami zrušilo fan-made Metal Gear
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami zrušilo fan-made Metal Gear

Konami zrušilo fan-made Metal Gear

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 8. 2014 12:53 4
Reklama

Není to tak dávno, co jsme psali o slibně vypadajícím fanouškovském remaku klasického Metal Gear. Tehdy Konami dala souhlas, aby modaři převedli původní hru do podoby modu pro Alien Swarm, ale o pár měsíců později se situace obrátila a Konami si remake nadále nepřeje.

V dopise fanouškům to napsal tvůrce modu, který s politováním oznámil, že se lidé v Konami nemohli mezi sebou dohodnout ohledně budoucnosti projektu a vývoj modu zakázali. Je to docela škoda, neboť nedokončený mod měl za sebou podporu několika zkušených lidí od vývoje her a tvůrci přemluvili ke spolupráci i Davida Haytera, původní hlas Snakea, i Paula Eidinga, který namluvil plukovníka Roye Campbella a měl se objevit v malém cameu.

Tým modderů Outer Heaven však s vývojem her nekončí. Plánují novou, vlastní IP, která by mohla vycházet ze zkušeností s vývojem modem. A když popustíme uzdu představivosti, můžeme spekulovat, zda za zatržením prací na modu nestojí náhodou ambice Konami vydat časem vlastní remake původního MGS. Podívejte se na nedokončený trailer s ukázkami Hayterova podílu na hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama