Plague, Inc. přinese inteligentní primáty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plague, Inc. přinese inteligentní primáty

Plague, Inc. přinese inteligentní primáty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 7. 2014 15:59 1
Reklama

Pokud se vám zamlouvalo naše Hrajte s námi, ve kterém jsme se snažili efektivně vyhladit co možná největší procento populace naší planety v rámci nakažlivě chytlavé strategie Plague Inc: Evolved, a dokonce jste si tento ještě nedokončený titul pořídili, zpozorněte.

Autoři totiž přislibují přinést přídavek, který přinese nový virus. Ten se odvolává a je reklamou na snímek Dawn of the Planet of the Apes. Virus jménem „Simian Flu“ dělá dvě věci – za prvé dělá z opic podstatně inteligentnější bytosti a za druhé hráč dostane nad skupinkami primátů kontrolu. Dostane tak do rukou nástroj, s nímž půjde napadat a ohrožovat výzkumné laboratoře. Update přichází na verze pro iOS, PC, Mac i Linux a bude součástí verze hry, jež později vyjde i na Xbox One. Datum vydání ještě v rukách nemáme, autor hry, James Vaughan, však slibuje, že se aktualizace dočkáme velmi brzy.

Plague, Inc. přinese inteligentní primáty
i Zdroj: Hrej.cz

A pokud byste náhodou nevěděli, o co v této hře jde jde, tak připomínáme, že Plague Inc: Evolved je komplexní strategickou hrou, v níž se pouštíte do boje s civilizací. Ujímáte se role šiřitele viru a vaším cílem je jediné – vyvíjet se a nakazit a vyhladit vše živé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama