Představujeme GOG.com Galaxy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme GOG.com Galaxy

Představujeme GOG.com Galaxy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 6. 2014 08:00 4
Reklama

Distribuční platforma GOG.com se odvážně pouští do vod online hraní bez přítomnosti DRM, a nejen tam. CD Projekt v rámci své letní konference oznámil, že brzy spustí službu s názvem GOG.com Galaxy, jež zastřeší online hraní nejen her od nich, ale například také těch ze Steamu a další distribuční platformy mají údajně následovat.

GOG.com Galaxy je platformou s možností volby – pokud chce hráč sdílet své achievementy, potřebuje profil, pokud chce hrát online, je třeba připojení k internetu (překvapivě), pokud si chce však svoji hru užít sám a v klidu, nikdo jej nebude nutit k žádné online aktivitě, ani k samotné aktivaci titulu. GOG.com také přinese vlastního herního klienta, ale nikomu jej nutit nebude, pro zmíněné online aktivity samozřejmě bude potřeba, nutný ke spuštění hry či pouze ke hraní singleplayeru pak žádný klient pochopitelně potřeba nebude.

Zkrátka a dobře, Valve se dočká zajímavé konkurence, ne však v pravém slova smyslu. Klient nebude nutný, a co je nejzajímavější, chce spojovat hráče napříč ostatními klienty. Uvidíme, jak to bude vypadat v praxi, vize je to jistě zajímavá, otázkou však je, zda CD Projektu ve snaze centralizovat roztříštěnou PC platformu nikdo nebude házet klacky pod nohy. Vy se určitě podívejte na video představující tuto službu a sdílejte s námi vaše dojmy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama