Visceral pracují na novém Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Visceral pracují na novém Battlefieldu

Visceral pracují na novém Battlefieldu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 5. 2014 10:23 1
Reklama

Autoři série Dead Space, Visceral Games kutí něco, co má co dočinění se sérií Battlefield. Včera odpoledne fanoušci série spatřili a rychle vytípli logo, jež našli na webovém portáblu Battlelog. A ihned poté začaly na povrch vyplouvat další zajímavé střípky informací. Zpráva tak navazuje na předchozí spekulace o policejním dílu série, původně označovaném Havana.

OFICÁLNÍ POTVRZENÍ

Několik hodin po leaknutí nového titulu ze oblíbené FPS série EA společně s Visceral Games oficiálně potvrzují, že letos na podzim vydají Battlefield: Hardline.

Ohlášení doprovodilo spuštění oficiální stránky, která prozatím slibuje seznámení se hrou 9. června na E3. Přidaná grafika však potvrzuje, že se hra opravdu zaměří na jednotku SWAT a střety mezi muži zákona a lupiči.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Avšak Havana je minulostí, ať žije Battlefield: Hardline, dle prozatímních spekulací titul zaměřený na obě současné generace konzolí a PC. A jak už sám název a volba studia napovídá, mělo by jít o jakýsi spin-off ke slavné sérii zatímco autoři z DICE budou zřejmě (a nepochybně) kutit díl pátý, jež by dle současných spekulací mohl spatřit světlo světa v roce 2015. Battlefield: Hardline je zřejmě dle prvních leaknutých informací skutečně zaměřený na policejní jednotky S.W.A.T.

Visceral pracují na novém Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz

Dále unikly herní módy – Blood Money, Bomb Squad a Carrier Assault a k tomu také třídy, za které budeme moci hrát – Enforcer, Mechanic, Operator, a Professional. Názvosloví si dovolíme ponechat v anglickém jazyce do té doby, než získáme podrobnější informace o tom, co který pojem v detailu znamená. Ostatně, obrázek si všichni můžeme udělat i tak. Ve hře by proti sobě měly stanout dva týmy: policisté a lupiči. Žeby variace na PAYDAY?

Zkrátka a dobře, Battlefield zřejmě má šanci státe sérií s ročním cyklem vydávání nových dílů. Stejně jako to dělá konkurence. Na tom není nic špatného, jen nesmí klesnout kvalita. Takový Medal of Honor by mohl vyprávět!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama