DLC pro CoD opět exkluzivně pro Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro CoD opět exkluzivně pro Xbox

DLC pro CoD opět exkluzivně pro Xbox

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 5. 2014 11:03 4
Reklama

Po včerejším oznámení je nad slunce jasné, že ani letošní rok se neobejde bez nadílky nesoucí jméno Call of Duty. Titul nesoucí název Call of Duty: Advanced Warfare se na nás přiřítí již v listopadu a zajímavé je například to, že v něm uvidíme hrát například i Kevina Spaceyho. Více detailů viz včerejší zpráva.

Co ale bude zajímat nejednoho fanouška této série a ty z vás, kteří rádi vymetáte obsah svých šrajtoflí nákupem všemožných DLC je fakt, že časovou exkluzivitu budou opět mít konzole od Microsoftu. Jakékoli DLC tedy vyjde nejdříve na Xbox 360 a Xbox One a až poté se stahovatelné balíčky objeví i na platformách ostatních.

Titul od studia Sledgehammer Games se tak drží politiky, jež Activison s Microsotem nastartovali již v minulosti a i první údajně skutečně next-genový přírůstek do série tak bude preferovat právě Xboxy.

Líbí se vám takové preference, nebo se vás snad Call of Duty nechává po těch letech zcela chladnými a nedáte si říci ani u titulu, který byl na rozdíl o těch ostatních z posledních let vyvíjen v tříletém cyklu? Připomínáme, že Call of Duty Advanced Warare vyjde 4. listopadu na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PS4 a PC. Zařízení od Nintenda tedy zatím zřejmě stojí opodál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama