Nové Call of Duty je odhaleno!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Call of Duty je odhaleno!

Nové Call of Duty je odhaleno!

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 5. 2014 23:00 13
Reklama

Nové Call of Duty, o kterém jsme vás lehce informovali zde, se údajně bude v mnoha ohledech podobat sáze Crysis. Zejména co do pojetí moderní války, v níž vojáci využívají supermoderní zbroj i výzbroj. 

KEVIN SPACEY O ADVANCED WARFARE

V debutovém traileru září Kevin Spacey coby šéf vojenské korporace Atlas, co na svoji reli říká sám herec? I tyto informace přináší Game Informer, jakožto momentálně největší žába na prameni. „Pracovat s týmem [vývojářů] na tom, abych vdechl život postavě Jonathana Ironse, byla velká zábava,“ říká Spacey a velice kladně hodnotí technologii, se kterou přišel do styku. Nic podobného prý v životě nezažil a velice se těší na výsledek. A my jsme rovněž zvědaví - ačkoliv Spacey nevypadá v traileru stoprocentně věrně, jeho mimika je s celkovým podáním na vysoké úrovni; pokud by se z ní stal standard, nezlobili bychom se.

Nové Call of Duty je odhaleno!
i Zdroj: Hrej.cz

TROJICE NOVÝCH OBRÁZKŮ

Kromě obrázků, které v předchozích dnech zveřejnila redakce Game Informeru, se v sobotu brzy ráno dostaly na svět další tři screenshoty, které jsme přidali do galerie pod novinkou. Nejedná se zatím o nic, co bychom nemohli vidět v dlouhém traileru, je však příjemné zhlédnout obrázky ve vysokém rozlišení a přímo ze zdroje. Jedinou drobnou zajímavostí je označení jednoho z vojáků, pravděpodobně hlavního hrdiny, logem korporace Atlas, o které píšeme níže. V tomto směru můžeme dát za pravdu našemu autorovi, Jardovi Möwaldovi, který v hPodu #430 mluvil o tom, že Kevin Spacey, alias Jonathan Irons, bude neutrální postavou do té doby, dokud se nerozhodne hlavního hrdinu obětovat. Bude to důvod, proč se nakonec postavíme Atlasu navzdory?

Nové Call of Duty je odhaleno!
i Zdroj: Hrej.cz

NOVÉ INFORMACE Z GAME INFORMER

Ačkoliv se odhalení všech informací z červnového vydání časopisu Game Informer dočkáme až v neděli večer, už nyní jeho redaktoři pouští do světa první zajímavé detaily. Pokud jste tedy například přemýšleli nad tím, jak daleko se podíváme do budoucnosti, můžeme vám prozradit, že se nové Call of Duty odehraje v roce 2054. Zajímavá bude rovněž role Jonathana Ironse, kterého ztvární herec Kevin Spacey - Irons je zakladatel a prezident největší soukromé armádní korporace Atlas a hlavní hrdina bude patřit do složek jeho armády. Jak je však vidět v debutovém traileru, vojáci korporace se stanou našimi nepřáteli, takže nás pravděpodobně čeká několik příběhových zvratů.

Co se týče výstroje, sami jste už mohli vidět v akci zejména vnější mechanickou kostru, která do hry přinese spoustu nových prvků hratelnosti, a jak vývojáři doufají, oživí vaše standardní počínání v akčních hrách. Jeden ze zakladatelů studia, Glen Schofield, který přivedl na svět například i značku Dead Space, vidí v možnosti vytvořit další díl slavné série Call of Duty životní příležitost a celý tým je motivován k tomu, aby byl výsledek co nejlepší. Nic jiného v tuto chvíli samozřejmě říct nemůže, Advanced Warfare ale zatím rozhodně nevypadá špatně.

OFICIÁLNÍ POTVRZENÍ OD ACTIVISIONU

Zástupci Activisionu reagovali na únik informací z Destructoidu, které jsme vám přinesli níže a oficiálně potvrdili, že se hra bude jmenovat Call of Duty: Advanced Warfare, vyjde 4. listopadu a zpřístupnili rovněž trailer, který nevypadá rozhodně špatně a své herecké umění v něm předvádí i Kevin Spacey!

PŮVODNÍ ZPRÁVA

V novém Call of Duty by tak stejně jako ve hrách od Cryteku neměly chybět takzvané exosuity, tedy futuristická brnění umožňující vojákům provádět skutečně nadlidské sportovní výkony a v případě potřeby je i zneviditelní. Krom toho se ve hře objeví i pokročilé dopravní prostředky, vojáci budou do akce jezdit dokonce na "motocyklových" vznášedlech. 

Informace o vojenské výbavě pochází od důvěryhodného zdroje, který mluvil pro server Destructiod. Ten zároveň prozradil i údajný podtitul nového dílu - Advanced Warfare. Rovněž nejde kdovíjaký výron originality, jméno bylo vypůjčeno a upraveno pro změnu od série Ghost Recon. 

S prvními informacemi získal Destructoid i obrazový materiál v podobě traileru a screenshotů, které jsou z něj vytípány. Video sledujte níže.

Na novém Call of Duty letos pracuje studio Sledgehammer a vydavatelství Activision zatím hru prezentuje pod přezdívkou Blacksmith. Slíbilo, že 4. května se o hře dozvíme první oficiální informace. Pro změnu 4. listopadu by hra podle zatím spekulativních informací měla vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama