Molyneux: povinný Kinect nedává smysl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Molyneux: povinný Kinect nedává smysl

Molyneux: povinný Kinect nedává smysl

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 4. 2014 12:25 1
Reklama

Představení konzole Xbox One se neneslo úplně v nejlepším duchu a zcela jistě ne dle představ Microsoftu. PlayStation 4 tehdy takzvaně zaválel a získal si podstatně větší publikum již před samotným launchem konzole.

A ač je až příliš brzy vynášet jakékoli verdikty, fakta zatím hovoří jasně – PlayStation 4 se prodává zkrátka a dobře lépe. A naše odhady jsou, že tomu tak bude i u nás. Lví podíl na tom jistě má i cena, 100 dolarů rozdílu není málo a mnohým hráčům to vadit jistě může. Těch 100 dolarů by mohl zlevnit například Kinect, respektive jeho absence, čemuž se Microsoft až doposud brání a mlží.

Své si o tom ale myslí herním průmyslem ostřílený zkušený Peter Molyneux. Dle jeho slov Microsoft nevzal v potaz variabilitu globálního trhu, kde zatímco v Americe je využívání TV jako multimediálního zařízení relativně běžné a Kinect tam nalezne své uplatnění, někde jinde tomu tak zdaleka být nemusí. A za příklad dává svoji rodnou Anglii. Rozhovor s ním vyjde 10. dubna v magazínu Edge, který se v aktuálním čísle věnuje v obsáhlém tématu Microsoftu a jeho potácejícímu se novému Xboxu.

Jsme každopádně zvědaví, jak se k tomu postupem času Microsoft postaví a zda se rozhodne představit levnější variantu nového Xboxu. A co vy, uvítali byste takové řešení, nebo se naopak těšíte na to, co nový Kinect dokáže předvádět?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama