Souhrn spekulací o novém Batmanovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souhrn spekulací o novém Batmanovi

Souhrn spekulací o novém Batmanovi

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 3. 2014 19:42 1
Reklama

Pomineme-li zítřejší uvolnění embarga na informace o South Park: The Stick of Truth, mohou si hráči užít rychlou pauzu před tím, než začnou vycházet další velké tituly. Krátké intermezzo nicméně vyplňují zajímavé spekulace, k nimž je nutné neprodleně připojit i téma nové hry s Batmanem.

Není žádným velkým tajemstvím, že přijetí zatím poslední hry ze série - Batman: Arkham Origins - nebylo bez výhrad. Částečně to lze připočíst i k tomu, že se na jejím vývoji nepodíleli původní vývojáři z Rocksteady, kteří si dali roční pauzu, aby se mohli nerušeně soustředit na vlastní aktivity.

Budeme-li konkrétní, samozřejmě se jedná o další ambiciózní hru, kterou sami vývojáři v inzerátech označovali jako kandidáta na jednu z nejúspěšnějších titulů roku 2014. Odtud tedy pramení přesvědčení, že Rocksteady vydá svoji hru ještě letos a je velmi pravděpodobné, že půjde o next-genového Batmana.

Důkazů je hned několik a začít můžeme třeba u nizozemského novináře Jana Meijroose, který na svůj Twitter začátkem února poslal fotku z návštěvy Rocksteady s popiskem "Zoinks". Co to znamená? Museli byste se vydat proti proudu času na konec šedesátých let. Právě v té době bylo totiž slovo Zoinks hojně používáno v komiksech s Batmanem a vyjadřovalo překvapení nebo nebezpečí. Příspěvek navíc za několik hodin z Twitteru zmizel, což spekulace pouze podpořilo, pořád se ale psal teprve začátek února a o Batmanovi se měsíc v podstatě nemluvilo.

Souhrn spekulací o novém Batmanovi
i Zdroj: Hrej.cz

Až do minulého víkendu, kdy člověk s přezdívkou Romansionis (ano, ano, Black Mask) umístil na svůj blog fotografii batmanovských plakátů, které dorazily do "velkého herního řetězce". Za ten byl později označen Gamespot, jehož další zaměstnanci potvrdili, že plakáty nebudou moci do tohoto týdne vyvěsit. Jako poslední střípek do celé skládanky pak zapadá časopis Game Informer, který zítra odhalí utajovanou dubnovou obálku. Nezapomeňte, že si i loňská hra, Arkham Origins, odbyla svoji premiéru v tomto časopise a historie se, jak známo, opakuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama