kampan-shadow-of-eternals-prerusena
Novinka Kampaň Shadow of Eternals přerušena

Kampaň Shadow of Eternals přerušena

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2013 10:27
Reklama

Crowdfundingová kampaň hororu Shadow of the Eternals, která probíhala jak na Kickstarteru tak na vlastních stránkách projektu, předčasně skončila. Tvůrci duchovního nástupce Eternal Darkness: Sanity's Requiem, asi nejlepšího hororu z konzole Nintendo Gamecube, zatím na Kickstarteru vybrali pouze 10 % potřebné částky, podobně si projekt vedl i na oficiálních stránkách. Vzhledem k pomalému růstu se nezdálo, že vývojáři nakonec získají potřebnou částku. Ani to jim ale nebere elán do další práce.

„Od té doby, co jsme oznámili kampaň na Kickstarteru, nás komunita podpořila více, než jsme kdy doufali. Spolu s její podporou jsme získali nové možnosti, které hru udělají lepší, než jsme si představovali. Proto jsme dočasné pozastavili crowdfundingovou kampaň,“ píše se ve zprávě na stránkách projektu, za nímž stojí kanadské studio Precursor Games.

„To ale rozhodně neznamená, že končíme. Naopak za několik týdnů Kickstarter spustíme znovu a odhalíme skvělé novinky,“ přislíbili ještě tvůrci a poprosili hráče, ať počkají. Více informací momentálně nemáme, jsme ale zvědaví. Dojde k domluvě s distributorem, či tvůrci změní plánované rozměry Shadow of the Eternals? O novinkách v projektu vás pochopitelně budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama