eternal-darkness-bude-mit-nastupce
Novinka Eternal Darkness bude mít nástupce

Eternal Darkness bude mít nástupce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 5. 2013 15:05
Reklama

Jedním z nejzajímavějších titulů, které kdy obšťastnily majitele konzole Nintendo GameCube, byl horor Eternal Darkness: Sanity's Requiem, jenž se řadí k vůbec nejstrašidelnějším kouskům herní historie. Všichni příznivci tohoto žánru by tak měli zpozornět, protože část původních vývojářů včetně hlavního producenta Dyacka, kteří za děsivým titulem stojí, pracuje v nově založeném týmu Precursor Games na jeho duchovním nástupci – Shadow of the Eternals.

V pondělí by na Kickstarteru měla být spuštěna crowdfundingová kampaň, v níž se tvůrci na Shadow of the Eternals pokusí získat 1,5 milionů dolarů, aby mohli vytvořit dvanáctidílnou epizodickou hororovou sérii pro PC a Wii U. V ní se spolu s detektivem Paulem Beckem vydáte vyšetřit jeden z nejkrvavějších masakrů v historii státu Louisiana. Po konfliktu vyznavačů dvou soupeřících kultů zbyli jen dva přeživší, které budete zpovídat, abyste se dozvěděli pravdu o záhadných Eternals.

Děj by se měl prolínat více než 2500 lety lidské historie, přičemž se vydáme do Egypta, Anglie, Maďarska a Spojených států. Herní mechaniky se budou točit kolem boje, magie a snahy o udržení zdravého rozumu. Už první trailer, který stejně jako úvodní informace zveřejnil americký server IGN, naznačuje, že to rozhodně nebude jednoduché.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama