the-war-z-stazeno-z-nabidky-steamu
Novinka The War Z staženo z nabídky Steamu

The War Z staženo z nabídky Steamu

Erik Omar

Erik Omar

20. 12. 2012 09:08 2
Reklama

Včera jste si u nás mohli přečíst, jak špatně na tom je čerstvě vydaná mutliplayerová zombie akce The War Z. Zmiňovali jsme se, že se o celou záležitost začala zajímat samotná společnost Valve, která hru skrze Steam distribuuje. Valve se tedy na problémy ohledně The War Z podívala a nestačila se divit: certifikačním procesem ji proklouzl naprostý nedodělek. Reakce na toto zjištění byla okamžitá a hra už tak nadále "není mezi živými", aneb byla stažena z prodeje. Tedy alespoň dokud se pořádně nedoladí.

"Jednou za čas dojde k chybě. Došlo k ní i v případě nasazení The War Z do prodeje na Steamu. Omlouváme se za to a dočasně titul stahujeme z nabídky," vysvětil Doug Lombardi z Valve.

Lombardi dále dodal: "Ti, kdo si hru koupili a přejí si pokračovat v hraní skrze Steam, můžou. Ti, kdo si hru skrze Steam koupili a jsou nespokojení s tím co dostali, mohou zažádat o navrácení peněz vytvořením tiketu na naší stránce podpory zde."

Co se týče vývojářů, ti se skrze výkonného producenta Sergeye Titova vyjádřili v tom smyslu, že příště nebudou tolik zkreslovat slibované funkce hry. Snad tím mysleli i její funkčnost.

Datum, kdy by se měl titul The War Z objevit zpátky v nabídce Steamu, je momentálně ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama