valve-konfrontuje-tvurce-the-war-z
Novinka Valve konfrontuje tvůrce The War Z

Valve konfrontuje tvůrce The War Z

Maggot

Maggot

19. 12. 2012 12:48 6
Reklama

Masivní zombie akce The War Z je od začátku vývoje stavěna jako hardcore záležitost, v níž přežijí jen ti nejlepší a nejopatrnější hráči. Podobně jako v doopravdy, i v případě War Z, která byla čerstvě spuštěna, se život cení solí.

Launch hry byl na Steamu doprovázen několika problémy, které vrhly studio Hammerpoint Interactive pod palbu kritiky. Hráči si stěžují na technické potíže, absenci privátních serverů a dalších prvků, které bývají pro multiplayerové akce normální.

Záchvaty vzteku se ještě více prohloubily poté, co poslední update prodloužil čas obnovení života po zabití na čtyři hodiny. Původní limit byl 60 minut. Jakmile doba uplynula mohli jste opět začít hrát. I toto se dá samozřejmě obejít jednoduchou cestou - za instantní oživení si můžete připlatit reálnou měnou.

Do politiky Hammerpointu chce ovšem nahlédnout i Valve coby provozovatel Steamu. Fóra hry jsou v obležení a každou hodinu přibývají desítky naštvaných komentářů, které nutí i Valve promluvit do duše tvůrcům hry. The War Z má před sebou ještě pěkných pár krušných týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama