nova-ps3-slim-oficialne-odhalena
Novinka Nová PS3 Slim oficiálně odhalena

Nová PS3 Slim oficiálně odhalena

Maggot

Maggot

19. 9. 2012 05:46 2
Reklama

"Polská spekulace" o nové verzi PlayStation 3 Slim se potvrdila. Na konci měsíce se v obchodech po celém světě skutečně objeví o 20 % menší model s úložným prostorem odstupňovaným po 500, 250 a 12 GB verzích, kde mechanický pevný disk u poslední jmenované nahradí rychlejší flash paměť.

Zatímco Evropa a USA obdrží prozatím pouze černou verzi, v Japonsku si budou moci koupit i již klasickou bílou variantu. S čímž se sluší dodat, že se z PS3 Slim vyklubal hezky vypadající kousek hardwaru. Kousek, který je o polovinu menší a o čtvrtinu lehčí než vůbec původní FAT verze.

Během konference Sony na výstavě Tokyo Game Show přišla řeč i na handheld Vita, který bude zanedlouho začleněn do prémiového programu PlayStation Plus, což znamená, že budete jako předplatitelé získávat bonusový obsah zdarma i pro kapesní přístroj.

Další novinkou jest podpora zařízení od společností Fujitsu a Sharp, které obdržely certifikaci PlayStation Mobile, což znamená, že na vybraných přístrojích bude možné spouštět aplikace s cejchem PlayStation.

Nová PS3 Slim oficiálně odhalena
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama