wii-u-u-nas-vyjde-30-listopadu
Novinka Wii U u nás vyjde 30. listopadu

Wii U u nás vyjde 30. listopadu

Maggot

Maggot

13. 9. 2012 14:21
Reklama

AKTUALIZACE: Nintendo potvrdilo datum vydání i pro Evropu. Wii U zde vyjde přesně 30. listopadu, v USA se dočkají o necelé dva týdny dříve. Na startu konzole bude k dispozici seznam dříve zveřejněných her, včetně New Super Mario Bros Wii U a Call of Duty: Black Ops 2.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Japonsko už to má jisté, Nintendo Wii U zde oficiálně vyjde 8.prosince ve dvou verzích balení. Premium balík s úložnou kapacitou o hodnotě 32 GB vyjde v přepočtu na něco málo přes 8 tisíc korun. Konzole je černě lakovaná. Standardní bílá 8 GB verze vás vyde na zhruba 6,5 tisíc korun.

Pokud si chcete zakoupit tabletový ovladač zvlášť, počítejte, že za něj dáte bezmála 3 tisíce. Pokud jde o hardware samotný, konzole disponuje 2 GB RAM pamětí, kde je polovina připravena pro hry a druhá polovina obstarává procesy operačního systému.

Herní média, na nichž jsou distribuovány hry, mají kapacitu až 25 GB. Spolu s tím vším byla přiblížena sociální síť Nintendo Network Premium, která po vzoru Xbox LIVE a PlayStation Network spojuje hráče a umožňuje nakupování digitálních dobrot.

Pakliže si zakoupíte Premium balení, její předplacení budete mít v základu, přičemž měnou jsou tzv. eShop body. Jako předplatitelé ročního členství navíc získáte 10 % slevu na všechny digitální nákupy. Zatímco standardní balení obsahuje konzoli, napájecí a HDMI kabely včetně ovladače, Premium navíc přihazuje stojánek pro Wii U, dockovací stanici pro ovladač a zmíněné roční členství Nintendo Network Premium.

Berte na vědomí, že výše zmíněné ceny a datum vydání platí pro Japonsko. Evropa a USA se dočkají konkrétních detailů ještě dnes odpoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama