sledujte-drsne-rvacky-v-the-last-of-us
Novinka Sledujte drsné rvačky v The Last of Us

Sledujte drsné rvačky v The Last of Us

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 6. 2012 02:26
Reklama

Na úplný závěr své konference na E3 si společnost Sony nechala očekávanou postapokalyptickou third-person akci The Last of Us. Prezentována byla zhruba sedmiminutová scéna, v níž hlavní hrdina Joel společně se svou menší parťačkou Ellie hledá cestu z neznámého města. Oba se nakonec v komplexu budov střetnou se skupinou nepřátel v boji o holé přežití.

Nejvýraznější dojem v nás zanechaly souboje na blízko, jež mají obrovskou šťávu. Ocenit také musíme vyspělou umělou inteligenci, která řídí Ellie. V případě, kdy ovládáte Joela, dívka zůstává schovaná v úkrytu do té doby, než je cesta dál bezpečná. Také nepřátelé vhodně reagují na vaše chování. Vedle rvaček na blízko může Joel zaútočit zdálky, a to klasicky střelbou z pistole nebo například vhozením molotovova koktejlu, jenž nepřítele upálí zaživa v jednom z nejefektnějších momentů videa.

Více informací o The Last of Us na konferenci Sony prezentováno nebylo, řadu novinek ale určitě získáme v průběhu výstavy, takže se můžete těšit. Zatím se pokochejte skvělými záběry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama