nove-simcity-oficialne-ohlaseno
Novinka Nové SimCity oficiálně ohlášeno

Nové SimCity oficiálně ohlášeno

Maggot

Maggot

7. 3. 2012 08:00
Reklama

Po nápadných drbech přichází zasloužená satisfakce - studio Maxis skutečně vyvíjí nové SimCity, další díl proslulého stavebního simulátoru. Hra se svého oznámení dočkala dnes ráno prostřednictvím stánku EA na právě probíhající GDC, tvůrci k představení hry použili i vtípek, že "ve hře už jsou konečně zaoblené ulice". Kdo hrál originál, určitě se pousměje.

Hra by měla pokud možno co nejvíce těžit z dostupných technologií, k těmto účelům byl vyvinut velice pokročilý fyzikální engine, který je schopný simulovat například i přírodní pohromy, počasí a změnu času. Ve hře bude začleněn i rozsáhlý ekonomický a hospodářský manažer, prakticky včetně všech nástrojů, které jsou důležité k řízení vlastního města.

Nervují vás úředníci, neustále mluvící o emisích? I v novém SimCity se jich dočkáte, zde jim navíc můžete do chřtánu nacpat všechny argumenty, proč mít ve městě husté dopravní linky! Hra má být v ohledu ekonomiky, politiky a stavební složky nejenom komplexní, ale také extrémně zábavná, tvůrci totiž tvrdí, že nové SimCity jsou prozatím nejzábavnějším SimCity doposud vzniklým.

Ochutnejte nový trailer, vypuštěný k příležitosti oznámení hry, která vyjde v roce 2013 pro PC. K dispozici je i oficiální web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama