zelda-a-kid-icarus-na-3ds-se-odkladaji
Novinka Zelda a Kid Icarus na 3DS se odkládají

Zelda a Kid Icarus na 3DS se odkládají

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 1. 2011 16:29
Reklama

Nášup her, které si budeme moci koupit současně s handheldem 3DS, bude zřejmě o trochu slabší, než se původně čekalo. Potvrdil to i šéf americké pobočky firmy Nintendo, Reggie Fils-Aime v rozhovoru pro herní blog televize MTV. Podle něj je důležité hry nejprve pořádně dokončit, než se hnát jenom za ziskem.

"Mario, Zelda, všechny tyto a podobné hry jsou na cestě a z našeho pohledu je jednoznačně chceme vydat ve chvíli, kdy budou na vydání stoprocentně připravené. A to určitě nebude v den vydání handheldu a vlastně ani do začátu června. Hry jako Kid Icarus, Zelda: Ocarina of Time, Mario Kart, o všech se dozvíte dostatečné množství informací v rámci výstavy E3."

Reggie tím pádem potvrdil, že jím jmenované hry vyjdou až po skončení největší světové herní výstavy. Ještě před nedávnem přitom z amerického Nintenda zaznívaly hlasy, že s launchem 3DS se v obchodech objeví na třicet titulů. Zatím to ovšem vypadá, že pouhé tři z nich bude mít na starosti přímo firma Nintendo. Konkrétně jde o tituly Steel Diver, Nintendogs + Cats a Pilotwings Resort. Tohle si Nintendo moho pojistit o trochu lépe...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama